Winkelmandje
Home Klantenservice Retouren & garantie         

Retouren & garantie

Is het product niet helemaal zoals verwacht, heb je iets verkeerd besteld óf bent u benieuwd waar u nu eigenlijk garantie op heeft? Dan heeft u de juiste pagina gevonden!

Ik wil iets retourneren, kan dat?

Producten kunnen zeker geretourneerd worden, echter zitten hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Alleen producten met een seal mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze items mogen alleen worden geretourneerd in originele verpakking en mét ongeopende seal. De items moeten verpakt worden in een pakketpost doos. Items zonder seal worden niet teruggenomen. De retourkosten zijn voor eigen rekening, indien u een defect of verkeerd geleverd product heeft ontvangen zijn de retourkosten voor H&F Beauty.

LET OP: Een aantal producten heeft geen seal, deze mogen dus bij voorbaat niet geretourneerd worden. 

Twijfelt u of een product een seal heeft of niet, of weet u niet zeker of u het ontvangen product mag retourneren. Neem contact op met de klantenservice via telefoon 0180-848800 of het contactformulier.

Heb ik garantie op mijn gekochte producten?

Alleen de elektronische apparaten hebben een garantietermijn. Wij hanteren het wettelijke garantietermijn van 1 jaar op elektronische apparatuur. 

We proberen een zo realistisch beeld weer te geven van de producten. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele afwijkingen na aankoop. Onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor de professionele markt, bij verkeerd gebruik is H&F Beauty niet aansprakelijk

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op via 0180-848800 óf vul het contactformulier in.